Kök Trädgårdsstaden färdig snickrat och monterat!

IMG_5370

 

Kök Trädgårdsstaden är färdig snickrat och nu monterat och klart, det ljusa luftiga köket är redo för att där laga middagar och umgås runt de generösa arbetsytorna. Här är takhöjden god så de innanförliggande ramverksluckorna rymmer vackert de två fyllningarna ovan varandra.

 

IMG_5346

 

Arbetsbänken har hjul så den kan flyttas för olika tillfällen och dukningar. Denna sida har lådförvaring och den andra har luckor med grundare hyllor innanför. De vackra matta stenskivorna finns på alla arbetsytor i köket.

IMG_5352

 

Några skåp har försetts med glasfyllning i luckorna och jalusiskåpen där köksmaskinerna förvaras syns på bänkens slut.

IMG_5504

 

I lådorna och skåpen finns smart och vacker förvaring snickeriet tillverkat efter kundens önskemål. Bestickfack i björk tillsammans med grå filtmatta. Brödlådan som är generöst hög rymmer en flyttbar skärbräda med brödförvaring under. Smulorna samlas i de frästa spåren på skärbrädan i bok.

IMG_5473

Se det färdiga resultatet på » heinemannsnickeri.se

Lämna ett svar