Underskåpen linoljemålade och pärlspontfrästa

IMG_4184

Alla synliga ytor är nu linoljemålade med pensel, även gallret från Gysinge har fått färg. Det vackra gallret fungerar som luftning till micron som skall placeras i detta skåp tillsammans med lådor. Skåpsidor som är synliga i köket är pärlspontfrästa och detta i kärna av massivträ.

IMG_4199

IMG_4363

Lådfronter är släta med fina penseldrag, dessa är innanförliggande på stomme. Utdragbara skärbrädor i bokträ finns på vardera bänksida i detta kök och spar bänkskivorna från skärsår..

IMG_4378

Lådhurtsen med måtten 900x400x600mm (H x B x Dj) är flyttbar med sina fyra hjul som alla är låsbara, en smäcker fräst list avslutar hurtsen mot golv. Fällbara skivor i ek gör bänken större med drygt 300mm mer yta på vardera sida. Som bänkskivor i Kök Lomma valdes det just ek helstav tj 30mm, ytbehandling är Osmo hårdvaxolja, matt sådan.

IMG_4379

Lämna ett svar