Kök Rexvågsoren i sin rätta miljö.

IMG_1147
Några bilder på köket i pärlspontsutförande. Spishäll finns på vänstra sidan av det svarta kylskåpet, det gör att bänkytan nu blivit betydligt generösare än tidigare.
IMG_1148
Kombinerad ugn/micro, smart val när köksskåpen så mycket som möjligt skall bli förvaring. Nedanför till höger under diskbänken finnes en 450 mm bred diskmaskin dold bakom trälucka.
IMG_1150
IMG_1151
Lådfronterna är släta på denna smala lådhurts, likaså den översta lådfronten på de bredare alternativet. Det bildar en fin kontrast till den randiga pärlsponten.
stugan_4
Det lilla köket som det såg ut förr. Kyl och frys innanför dörren, blev ett stop för passage när man ställde in kylvaror efter middagen och därmed svårhanterligt att bära in det som skulle diskas ifrån bryggan..
stugan_3

Vedspisen vid kökets murstock tog mycket plats i aspråk av kökets yta. Det eldades inte i den nuförtiden, utan vedspisen fick fungera som en avställningsyta.

DSCN0203

Höger om spisen var det ett skåp med grundare djup än de andra. Liten bänkyta eftersom spisen delar av arbetsbänken på mitten.

Se det färdiga resultatet på » heinemannsnickeri.se.

Lämna ett svar